Corrie van Nieuwkerk | 06 8182 2820
21 januari 2016 | Klantgesprek oefenen

Ervaar je dat het voor jou of voor jouw medewerkers lastig is om in acquisitie gesprekken de juiste toon te treffen of de juiste vragen te stellen? Vraag je je soms af hoe je over komt op je gesprekspartner? Vind je het lastig om gesprekken af te sluiten of heb je het gevoel dat jij vooral aan het ‘zenden’ bent? Hoe ga je om met voor jou ‘lastig’ gedrag?

Wat zou het je opleveren wanneer je eens een verkoopgesprek kunt oefenen?

Wil je weleens uitproberen wat wel of wat niet werkt in een kennismakings- of verkoopgesprek? Of juist oefenen met eentelefonisch kennismakings- of verkoopgesprek?

Dan heb ik een uniek aanbod voor je.

In plaats van ‘in de praktijk’ te oefenen kun je tijdens een try-out vlieguren maken en ervaring opdoen zodat jij steviger een kennismakings- of verkoopgesprek ingaat.

Als professioneel trainingsacteur met jarenlange ervaring in het trainen en coachen van medewerkers op het vlak van acquisitie, kan ik je laten ervaren hoe gesprekken verlopen.
In een nagespeelde praktijksituatie kun je oefenen met gedrag, waarbij ik als trainingsacteur reageer vanuit de rol van jouw gesprekspartner. Ik hou je een spiegel voor – in een veilige omgeving waar fouten maken mag. Waar je naar hartenlust met gedrag kunt experimenteren, zonder dat je het gevoel hebt te ‘oefenen’ op je prospect of potentiële klant.


Wat levert het op?

Je krijgt oprechte feedback van mij in de rol van jouw gesprekspartner.
Je leert de juiste vragen te stellen en door te vragen op wat voor jouw gesprekspartner belangrijk is.
Je leert ‘haakjes’ te vinden waar jij op af kan stemmen.
Je leert focus te houden in het gesprek.
Je leert een gesprek op een prettige manier af te ronden met een concrete afspraak.

We oefenen 1-op-1 gesprekken op basis van een door jou aangegeven casus. Na afloop van deze gesprekken geef ik je feedback vanuit de rol van jouw gesprekpartner. En bespreken we samen welke onderdelen uit het gesprek voor mij als jouw gesprekspartner werkten en welke niet. En geef ik je handvatten die je in de praktijk verder helpen.

Als professioneel trainingsacteur ben ik in staat een geloofwaardige rol neer te zetten, kan snel schakelen en goed improviseren.
Een unieke combinatie: opgeleid tot Trainingsacteur, gecertificeerd DiSC trainer én ruim twintig jaar met de spreekwoordelijke ‘voeten in de klei’…….