Over mij

Ik ben….

…. energiek en een doener. Ik laat mij gemakkelijk raken en kan soms heel direct en duidelijk zijn.
Ik vind kwaliteit belangrijk, goed is niet snel ‘goed genoeg’. Ik ben de luis in mijn eigen pels.
Ik ben geaard. Ik breng veiligheid, heb humor en enthousiasme.
Ik heb compassie en probeer te kijken dat we zoveel meer zijn dan we zien. En ik ben ook eens mens en vind er soms ook wat van.
Ik ben soms de gangmaker en soms net zo lief dagen achtereen lekker op mijzelf.
Ik ben soms vreselijk ongeduldig.
Ik kan lachen om steeds dezelfde films en hou van lekker eten.
Ik ben gericht op wat er nu is en wat er allemaal nog kan komen en dat je je altijd kunt blijven ontwikkelen….

Ik ben ooit begonnen in de zorg en de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Een rugzak vol ervaring. Binnen commercie en zakelijke dienstverlening. Als medewerker en als leidinggevende. Kennis over hoe de hazen lopen, de taal spreken. En het stukje ‘zorg’ dat altijd blijft.

Opgeleid tot professioneel Trainer (NOBTRA trainer & gecertificeerd DiSC trainer), Coach (NOBCO) & Trainingsacteur (WWLA). CRKBO geregistreerd.
Daarnaast getraind in ACT, Verbindende Communicatie, Deep Democracy, Appreciative Inquiry, DiSC gedragsstijlen.

Mijn drive is mensen in beweging te brengen om het maximale uit zichzelf en de samenwerking met anderen te halen. Om met elkaar te praten in plaats van óver elkaar. Om samen te werken in plaats van ‘ieder voor zich’. Ik geef handvatten voor effectieve gesprekken, laat ervaren wat luisteren is, leer gedragsvoorkeursstijlen herkennen. Maar vooral wil ik ruimte laten om zelf of met je team te ontdekken hoe communicatie en verbinding anders kan.

Ik ontwikkel en geef trainingen op het vlak van teamontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, effectief communiceren en leiderschap.

Naast trainer ben ik trainingsacteur: ik speel herkenbaar zodat de deelnemer zich kan herkennen, kan meedoen, kan meevoelen en zo kan oefenen met communicatie of ander gedrag. Ik heb o.m. ervaring met (communicatie)modellen als Teamrollen van Belbin, DiSC gedragsstijlen, Roos van Leary, TA, RET, Geweldloze communicatie, Motiverende gespreksvoering, Kernkwadranten van Ofmann, STARR, ABC-gedrag (agressie). Daarnaast ben ik inzetbaar voor diverse werkvormen zoals spiegeltheater, voorbeeldscènes, regiemodellen, of theorie ondersteunende ‘spelvormen’. Ook online is heel veel mogelijk!